Sobre Busquet

Som Membres del Col.legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

La missió del Col·legi és recollir les sensibilitats professionals i socials dels membres que representa; buscant camins, vies per complir les seves obligacions amb el col·lectiu i treballar per dur-les a terme, per fer material una visió: aconseguir el reconeixement públic del valor aportat per una professió -l'auditoria- que sempre ha anat lligada als termes fiabilitat, rigor, utilitat, indepèndencia i compromís.

 

Som els Assessors Jurídics de la Coordinadora Catalana de Fundacions.

La Coordinadora Catalana de Fundacions és l’única entitat de segon nivell del món fundacional català i representa els interessos de les fundacions davant els poders públics i la societat.

La Coordinadora, fundada l’any 1978, compta amb més de 650 fundacions associades en l’àmbit educatiu, de salut, d’acció social, cultural, de recerca i de cooperació.

 

 


 

 


RÀNKING EXPANSIÓN 2020

Busquet es consolida a la tercera posició de les firmes catalanes de serveis professionals, i segueix estant entre les quinze firmes més grans per volum de facturació a Espanya i de capital 100% nacional, d'acord amb el rànquing que cada any elabora la prestigiosa revista Expansión, publicat el maig de 2021.


RÀNKING EXPANSIÓN 2019

Segons el darrer rànquing publicat per Expansión, Busquet es consolida com la tercera firma catalana d'auditoria i dins les quinze primeres de l'estat espanyol de capital íntegrament nacional i no incloses en xarxes o associacions de diferents firmes. L'increment de facturació l'any 2019 ha estat del 6,4%, fins a 8,28 Milions d'Euros.

 


RÀNKING EXPANSIÓN 2018

Busquet Economistes Auditors, l'any 2018 és a la 26ª posició del rànquing estatal de firmes auditores i de serveis, la 16ª de les firmes independents no acollides a una xarxa o associació, i la 3ª de les empreses d'aquest sector de capital exclusivament català.

 


RÀNKING EXPANSIÓN 2017

Busquet Economistes Auditors, l'any 2017 és a la 24ª posició del rànquing estatal de firmes auditores i de serveis.