Historia

La nostra organització està especialitzada en la prestació de serveis professionals des del seu establiment l’any 1974. Al llarg d'aquests anys, no hem deixat d’ampliar els nostres recursos i serveis per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients en l’àmbit econòmic, fiscal, laboral i jurídic. Actualment som més de 60 professionals, majoritàriament economistes, advocats i graduats en relacions laborals, i hem aconseguit posicionar-nos com a una firma de referència en el nostre sector. Aquest posicionament ha estat possible gràcies a la confiança rebuda dels nostres clients, satisfets d'obtenir un servei de qualitat i un tracte personalitzat.

BUSQUET és membre del Grup-20, fòrum de debat a nivell nacional sobre la funció de l’auditoria, l’assessoria fiscal i la consultoria i de tot allò que tingui referència amb la transparència de la informació econòmica i financera. El Grup-20 està composat per 20 de les firmes auditores i consultores independents de major prestigi de l’estat, les quals disposen d’un total de 1.400 professionals. A més, segons l’estudi que el diari Expansión publica anualment sobre el sector de l’auditoria, BUSQUET ha estat posicionat com un dels 10 despatxos independents més grans d’Espanya i ocupa la segona posició de l'estat espanyol per rati d'eficiència.

A nivell internacional, comptem amb una xarxa de col.laboradors que ens ha permès gestionar, sempre sota la nostra direcció i supervisió,  operacions realitzades pels nostres clients en mercats internacionals com: Brasil, Mèxic, Xile, França, Estats Units, Argentina i Índia entre d’altres.